جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيريني انجيري
-(6 Body) 
شيريني انجيري
Visitor 605
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي حدود 32 عدد شيريني

خمير مارسپيان / 250 گرم
پودر قند / 80 گرم
آب انگور / 3 قاشق غذاخوري
انجير خشک / 32 عدد
مارمالاد پرتقال / 4 قاشق غذاخوري
خرده بادام يا مغز گردوي کاراملي رقيق /100 گرم

طرز تهيه :

خمير مارسپيان از ترکيب 500 گرم پودر بادام با 500 گرم پودر شکر و يک پيمانه آب يا گلاب تهيه مي شود .
مارسپيان را با پودر قند الک شده و آب انگور مخلوط مي کنيم .
هر انجير را در پوششي از مخلوط فوق قرار مي دهيم و به شکل گردو در مي آوريم .
مارمالاد پرتقال را کمي حرارت مي دهيم و هم مي زنيم تا صاف شود .
آنگاه شيريني هاي انجيري را اول در مارمالاد و سپس در مايه ي کاراملي بادام يا مغز گردويي مي غلتانيم .
در پايان ، شيريني هاي انجيري را روي يک کاغذ مومي مي چينيم و صبر مي کنيم تا کاملاً خشک شوند .
شيريني هاي انجيري را در کاغذهاي چين دار قرار داده و در قوطي در بسته نگه مي داريم .
هر عدد شيريني ،حدود 90 کالري انرژي دارد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image