جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورش نخود سبز و شويد
-(9 Body) 
خورش نخود سبز و شويد
Visitor 580
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 5 تا 6 نفر :

گوشت ماهيچه گوسفند / 500 گرم ، حدود 2 عدد
روغن سرخ کردني / 4 قاشق سوپخوري
پياز داغ / 4 قاشق سوپخوري
سير / 1 حبه
نخود سبز پوست گرفته / 500 گرم
شويد / 2 پيمانه ، ساطوري
روغن زيتون / 4 قاشق سوپخوري
شکر / 1 قاشق چايخوري
ادويه خورشي دلخواه /1 قاشق چايخوري
محلول زعفران / 1 قاشق سوپخوري
نمک ، فلفل سياه / به مقدار لازم

طرز تهيه :

1 ـ گوشت ماهيچه را بشوييد و خشک کنيد . روغن را در قابلمه ريخته و ماهيچه ها را در روغن سرخ کنيد ،به طوري که دو طرف ماهيچه ها قهوه اي رنگ شوند .
2 ـ پياز داغ را به همراه سيرله شده و ادويه خورشي اضافه کرده و مواد را با هم تفت دهيد . حدود 4 پيمانه آب اضافه کرده و زير خورش را کم کنيد تا به مدت دو و نيم ساعت بجوشد و گوشت پخته شود .
3 ـ نخود سبز را اضافه کنيد . شويد را در روغن زيتون کمي تفت دهيد و همراه شکر به خورش اضافه کرده و پس از 30 دقيقه محلول زعفران و نمک و فلفل خورش را اندازه کنيد و خورش را با چلوي ساده سرو کنيد .
نکته :
1 ـ لعاب اين غذا پياز داغ و شويد است . شويد بايد خوب ريز شده باشد تا خورش لعاب بيندازد .
2 ـ اين غذا در ترکيه و ايران متداول است . در ايران با افزودن زعفران و ادويه اصفهان طعمي ايراني پيدا مي کند .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image