جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شير پلا
-(7 Body) 
شير پلا
Visitor 661
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

برنج / 3 پيمانه
شير / 5 پيمانه
نمک ، فلفل ، دارچين / به ميزان لازم
محلول زعفران / 1 قاشق سوپخوري
کره / 50 گرم
خرما / 10 تا 15 عدد
کشمش / 1 پيمانه
گردو / 50 گرم ، نيمکوب
روغن مايع / 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

1 ـ برنج را خيس کرده و آب آن را خالي کنيد . در قابلمه اي که کمي بزرگتر از گنجايش اين مقدار کته باشد . برنج و شير را مخلوط کنيد . نمک آن را اندازه کرده و روي حرارت بگذاريد . پس از جوش آمدن محلول زعفران و کره را اضافه کنيد تا آب برنج تمام شود . کته را دم کنيد .
2 ـ هسته خرما را بگيريد . کشمش را بشوييد .
3 ـ خرما را با روغن مايع کمي سرخ کنيد . کشمش رااضافه کرده پس از کمي تفت دادن گردو را اضافه کنيد .
4 ـ کته (شيرپلا ) را در ديس کشيده و مخلوط خرما و کشمش و گردو را روي آن ريخته و سرو کنيد .
نکته :
1 ـ دليل انتخاب قابلمه بزرگتر از حد معمول اين است که شير مي رود و در قابلمه کوچک تر احتمال سر رفتن شير بيشتر است . بايد در قابلمه را نيمه باز گذاشته و حرارت را کم کنيد .
2 ـ اگر گردو را نيز چند ساعت قبل خيس کرده و تلخي پوست آن را بگيريد ، غذا خوشمزه تر مي شود .
3 ـ در صورت تمايل مي توانيد به مخلوط خرما ، کشمش ، گردو ، کمي فلفل و دارچين اضافه کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image