جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فيله ماهي با ژامبون گوشت
-(9 Body) 
فيله ماهي با ژامبون گوشت
Visitor 639
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

فيله ماهي شير 15 عدد (به صورت بريده شده )
خامه / چهار قاشق غذاخوري
ژامبون گوشت / 15 ورق
جعفري خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
پنير پيتزاي رنده شده / 150 گرم
آبليمو / 1 قاشق غذاخوري
شويد تازه / چند برگ
نمک و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه :

فيله هاي ماهي را به صورت انگشتي بريده و به آن نمک ، فلفل و آبليمو مي زنيم و به همراه شويد تازه داخل کاغذ آلومينيوم مي پيچيم و آن را مي بنديم .اين بسته را به مدت 5 دقيقه داخل قابلمه آب جوش با درب بسته قرار مي دهيم و مي گذاريم بپزد .سپس ماهي را از کاغذ خارج کرده آب ماهي را در ظرف ديگري مي ريزيم و خامه را به آن مي افزاييم و به مدت 10 دقيقه با حرارت ملايم جوشانده سپس به آن نمک ،فلفل و آبليمو مي زنيم .بعد از آن وسط هر ژامبون را يک تکه فيله ماهي گذاشته و آن را پيچانده در ظرف پيرکس که از قبل چرب شده مي گذاريم . روي ژامبون ها را سس خامه که آماده کرده ايم مي ريزيم و پنير پيتزاي رنده شده و جعفري خرد شده را روي آن مي پاشيم و به مدت 10 دقيقه با درجه حرارت 400 درجه فارنهايت مي پزيم .
منبع: ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image