مواد لازم :
بيسکويت شکلاتي ساده / 100 گرم
شکلات عسلي / 50 گرم
بستني وانيلي / 500 گرم
چي پف بالشي / 50 گرم
شکلات چيپسي سفيد / 100 گرم
شکلات چيپسي سياه / 100 گرم
شوکو دراژه / 50 گرم
مواد لازم براي سس کره عسل :
کره / 100 گرم
عسل / يک چهارم پيمانه
شکر قهوه اي / 3 قاشق سوپخوري
خامه / 125 ميلي ليتر
طرز تهيه :
داخل قالب کمربندي 21 سانتي را با سلفون بپوشانيد . بيسکويت ها را ريز خرد کنيد و شکلات عسلي را هم با چاقو خرد کرده و تمامي مواد را با هم مخلوط کنيد و داخل قالب بريزيد . روي قالب را بپوشانيد و حداقل 4 ساعت داخل فريزر بگذاريد .
طرز تهيه سس کره عسل :
کره ، عسل و شکر قهوه اي را روي حرارت بگذاريد تا روي آن حباب بزند . خامه را اضافه کرده و از روي حرارت برداريد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ