مواد لازم :
کره / 100 گرم
شکلات / 300 گرم
بيسکويت ساده / 20 عدد
گردو / 50 گرم ، خرد شده
طرز تهيه :
1 ـ کف يک قالب مستطيل با ظرفيت 500 ميلي ليتر را يک کيسه نايلون باز شده پهن کنيد .
2 ـ کره و شکلات را جداگانه روي حرارت غير مستقيم آب کنيد و بگذاريد کمي خنک شوند .
3 ـ کف قالب به ارتفاع نيم سانت از مخلوط کره و شکلات بريزيد يک رديف بيسکويت روي آن چيده و کمي گردوي خرد شده روي آن بپاشيد .
اين عمل را 4 بار ديگر تکرار کنيد .
4 ـ سپس قالب را به مدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد تا خوب خودش را بگيرد .
5 ـ قالب را برگردانده ، اسلايس را خارج کرده و تزئين کنيد .
نکته :
ـ بهتر است اسلايس 20 دقيقه قبل از مصرف از يخچال خارج شود تا راحت تر بريده شود .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ