مواد لازم :
ماهي يک کيلوگرم
پياز / 2 عدد
تخم مرغ / 2 عدد
هويج / 2 عدد
سير / 2 حبه
خيارشور / 2 عدد
کاري / 3 گرم
نمک به مقدار کافي
فلفل به مقدار کافي
طرز تهيه :
1 ـ نخست ماهي را پاک کرده و آماده چرخ کردن مي کنيم . سپس آن را با پياز رنده شده چرخ و مخلوط نموده نمک و فلفل و کاري را به آن اضافه و به مدت دو دقيقه آن را ورز مي دهيم .هويج و تخم مرغ را آب پز کرده و به صورت طولي به چهار قسمت تقسيم مي کنيم .خمير تهيه شده را در سطح صاف که چرب نموده ايم قرار داده و به ضخامت يک سانتي متر و به ابعاد 25 در 35 سانتي مترپهن مي کنيم .
2 ـ تخم مرغ و هويج را يک در ميان به صورت رديفي روي خمير صاف شده مي چينيم و سيرخرد شده را روي آنها ريخته و به آرامي خمير را لوله مي کنيم تا به صورت کالباس درآيد .سپس آنها را در داخل ظرفي نسوز گذاشته و به فر انتقال مي دهيم تا در دماي 170 درجه سانتي گراد به مدت نيم ساعت
بپزد.وقتي رنگ آن طلايي شد در داخل ديسي قرار داده و پس از خنک شدن به صورت رولت مي بريم .اين غذا آماده است .
منبع: ماهنامه سراي مهر(ش19)
/س