جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
موس پروتئيني
-(7 Body) 
موس پروتئيني
Visitor 796
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

آبليمو / 2 قاشق سوپخوري
سرکه / 1 قاشق سوپخوري
تخم مرغ / 3 عدد
کره آب شده / 100 گرم
فيله ماهي قزل آلا / 500 گرم ، پخته
خامه غليظ / يک دوم پيمانه
سس مايونز / يک چهارم پيمانه
پودر ژلاتين / 3 قاشق چايخوري
شويد / 2 قاشق چايخوري ، ساطوري

طرز تهيه :

1 ـ آبليمو ، سرکه و زرده هاي تخم مرغ را با همزن بزنيد تا رنگ آن زرد کم رنگ شود . در هنگام هم زدن ابتدا کره آب شده و پس از آن ماهي را به همراه خامه و مايونز به مايه اضافه کنيد . مخلوط را در مخلوط کن خمير کنيد .
2 ـ پودر ژلاتين را روي بخار آب آماده کرده و به همراه شويد به خمير اضافه کنيد .
3 ـ سفيده هاي تخم مرغ را آنقدر هم بزنيد تا کف کند ، سپس به مايه ي بالا اضافه کنيد .
4 ـ يک قالب با قطر 20 سانتي متر را چرب کرده و مايه را درون آن بريزيد . قالب را به مدت 3 ساعت در يخچال بگذاريد و پس از آنکه موس خودش را گرفت ، قالب را برگردانيد و غذا را تزئين کنيد .
نکته :
ـ مي توانيد به جاي ماهي از گوشت يا مرغ پخته استفاده کنيد .
ـ موس مخلوط تخم مرغ و پوره ميوه ها يا سبزيجات به همراه گوشت يا ماهي با سفيده ي تخم مرغ فرم گرفته به همراه خامه در ظرف فرم دار ريخته که گاهاً مي تواند ژلاتيني هم باشد .
بعضي از انواع آن براي دسر و بعضي براي اردور سرو مي شوند .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image