مواد لازم :
پاستاي فرمدار / 250 گرم
گوشت سينه ي مرغ / 250 گرم
لوبيا سبز / 200 گرم ، پخته ، خرد شده
هويج / 150 گرم ، خرد شده
پيازچه / 150 گرم ، خرد شده
کرفس / 150 گرم ، خلالي
فلفل دلمه اي قرمز / 150 گرم ، خلال شده
قارچ / 200 گرم
بادام زميني شور / 200 گرم
مواد لازم براي تهيه ي سس :
روغن مايع / 1 پيمانه
آبليمو / نصف پيمانه
کره بادام زميني / 3 قاشق سوپخوري
پودر کاري / 1 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل / به ميزان لازم
بادام زميني / 50 گرم ، ساييده
طرز تهيه :
پاستا را داخل آبجوش همراه با نمک و روغن ، مغز پخت کرده و آبکش کنيد . پس از اينکه پاستا سرد شد ، داخل ظرفي ريخته و روي آن نمک و فلفل بپاشيد . مقداري روغن اضافه کرده و هم بزنيد .کنار بگذاريد تا کاملاً خنک شود .
سينه ي مرغ را آب پز کرده و به اندازه ي مربع هاي 1 سانتي متري خرد
کنيد .
قارچ ها را شسته ، کاملاً خشک کرده و ورقه ورقه کنيد .
پوست بادام زميني ها را گرفته و درست خرد کنيد و با همه مواد آماده شده سالاد مخلوط کنيد .
طرز تهيه سس :
همه ي مواد سس را در يک کاسه مخلوط کرده و آن را روي سالاد ريخته و خوب هم بزنيد .
نکته :
1 ـ به علت داشتن گوشت ، پاستا و انواع سبزيجات ، اين سالاد مي تواند جايگزين يک وعده ي کامل غذايي باشد .
2 ـ اين سالاد با رنگ زيبا و طعم استثنايي اش سريعاً خود را در برنامه ي غذايي هفتگي شما خواهد گنجاند .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)/خ