مواد لازم:
بادنجان قلمي: يك كيلوگرم
پياز متوسط: يك عدد، نگيني خرد شده
روغن مايع: به ميزان لازم
سير: 5 حبه، پوره شده
نمك، فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم
نعنا: 2 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي: نيم كيلوگرم
كشك: به ميزان لازم
طرز تهيه:
بادنجان ها را پوست كنده و نگيني خرد كنيد. پياز را سرخ كرده، سير داغ و بادنجان ها را اضافه كرده خوب تفت دهيد. فلفل و زردچوبه ي آن را اندازه كنيد. نعنا و بعد گوجه فرنگي پوست گرفته و رنده شده را افزوده، تفت دهيد. سپس كشك رقيق كرده را به آن اضافه كنيد و بعد از پخت درون ظرف كشيده و همراه با نان ميل كنيد.
نكته:
1ـ به جاي كشك از آب هم مي توانيد استفاده كنيد.
2ـ اين غذا مربوط به گرگان مي باشد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69