جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اشكنه ي بادنجان با كشك
-(6 Body) 
اشكنه ي بادنجان با كشك
Visitor 670
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

بادنجان قلمي: يك كيلوگرم
پياز متوسط: يك عدد، نگيني خرد شده
روغن مايع: به ميزان لازم
سير: 5 حبه، پوره شده
نمك، فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم
نعنا: 2 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي: نيم كيلوگرم
كشك: به ميزان لازم

طرز تهيه:
 

بادنجان ها را پوست كنده و نگيني خرد كنيد. پياز را سرخ كرده، سير داغ و بادنجان ها را اضافه كرده خوب تفت دهيد. فلفل و زردچوبه ي آن را اندازه كنيد. نعنا و بعد گوجه فرنگي پوست گرفته و رنده شده را افزوده، تفت دهيد. سپس كشك رقيق كرده را به آن اضافه كنيد و بعد از پخت درون ظرف كشيده و همراه با نان ميل كنيد.

نكته:
 

1ـ به جاي كشك از آب هم مي توانيد استفاده كنيد.
2ـ اين غذا مربوط به گرگان مي باشد.

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image