جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
كوكتل ميوه با ژله آلوئه ورا
-(7 Body) 
كوكتل ميوه با ژله آلوئه ورا
Visitor 718
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

ژلة آلوئه ورا دراژه يك بسته
ژله ليمو نعنا يك بسته
ميوه هاي فصل 200 گرم
كمپوت آلوئه ورا 100 گرم
ماست خامه اي 100 گرم
خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوري
آب 600 ميلي ليتر

طرز تهيه :
 

هر بسته از ژله دراژه را به طور جداگانه در 150 ميلي ليتر آب جوش (دو سوم پيمانه) به طور كامل حل كرده ، سپس 150 ميلي ليتر آب سرد به آن اضافه و در قالب مستطيل بريزيد ؛ به طوري كه ضخامت آن از كف ظرف حدود يك سانتي متر باشد . آنگاه آن رادر يخچال قرار دهيد تا ببندد. سپس به قطعات مكعب شكل دو رنگ سبز و شفاف شيشه اي (حبه قندي) برش بزنيد. ظرف مناسبي را انتخاب كرده ودر اولين لايه مخلوط ماست خامه اي شيرين و خامه صبحانه را بريزيد . روي آن مكعب هاي ژله آلوئه ورا و ليمونعنا اضافه كنيد. سپس از كمپوت آلوئه ورا و مخلوط ميوه جات فصل (خرد شده) ريخته و با چند مكعب ديگر ، ژله را تزيين نماييد.
نكته :
ـ در اين دستور مقدار آب به كار رفته كمي كمتر از دستور روي بسته بدي ژله دراژه مي باشد؛ چون مي بايد قطعات ژله شكل مكعبي خود را حفظ نمايند.
منبع:هنر آشپزي 72
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image