جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بادنجان پنيري
-(0 Body) 
بادنجان پنيري
Visitor 696
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

بادنجان دلمه اي 2 عدد
نمك ، رزماري به مقدار لازم
روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري
گوشت چرخ كرده 250 گرم ، تفت داده
فلفل دلمه اي رنگي يك دوم پيمانه ، خرد شده
كالباس 2 ورق ، خرد كرده
آويشن به مقدار لازم
پنير پيتزا يك پيمانه ، رنده شده
گوجه فرنگي 2 عدد ، خرد شده

طرز تهيه :
 

بادنجان ها را به ضخامت يك سانت حلقه حلقه كرده وبا نمك ، رزماري و روغن زيتون مزه دار كنيد . اجازه دهيد تا بادنجان ها تلخي خود را پس دهند . در اين فاصله گوشت چرخ كرده را تفت داده و بگذاريد تا خنك شود.
فلفل دلمه اي خرد كرده را با كالباس ، آويشن ، گوشت تفت داده ، پنير و گوجه فرنگي مخلوط كنيد. كف سيني فر را كمي چرب كرده و بادنجان ها را در سيني بچينيد و از مواد فوق روي بادنجان ها بريزيد . سپس سيني را در فر گرم شده با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد يا 350 درجه ي فارنهايت قرار دهيد تا پخته وطلايي رنگ شود.
نكته :
ـ اين دستور 25 گرم كربوهيدرات ، 80 گرم پروتئين ، 0 گرم چربي و 1230 كيلوكالري انرژي دارد.
منبع:هنر آشپزي 72
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image