انرژي كل 1300 كيلوكالري
مواد لازم :
لوبيا قرمز
200 گرم
پياز
1 عدد
سير رندهشده
2 حبه
نمك ، فلفل سياه و ادويه مخلوط: به ميزان لازم
فلفل قرمز
يك دوم قاشق چايخوري
پودر پاپريكا
1 قاشق چايخوري
فلفل دلمه اي
1 عدد
گوشت چرخكرده
300 گرم
رب گوجه فرنگي
2 قاشق سوپخوري
پوره گوجه فرنگي
2 پيمانه
روش تهيه :
لوبيا قرمز را بشوييد و به همراه مقداري آب به مدت 12 ساعت بخيسانيد . سپس آب آن را خالي كنيد و مقداري آب اضافه نماييد و به همراه كمي نمك روي حرارت قرار دهيد تا پخته شود.
در ظرفي جداگانه ، پياز را ريز خرد كنيد و با مقداري روغن تفت دهيد تا نرم و سبك شود آنگاه سير رنده شده را بيفزايد و پس از چند بار هم زدن ادويه ، پاپريكا ، فلفل ها و فلفل دلمه اي خرد شده را اضافه نماييد . حالا گوشت چرخكرده را نيز بريزيد و هم بزنيد تا كاملا تفت داده شود. اكنون رب گوجه فرنگي را بيفزاييد و كمي كه سرخ شد ، پوره گوجه فرنگي را به آن اضافه كنيد و منتظر بمانيد تا آب گوجه فرنگي كشيده شود . حالا لوبياي پخته را نيز با اين مواد گوشتي تركيب كنيد و مقدار يك ليوان آب بيفزاييد و شعله را ملايم كنيد تا غذا جا بيفتد.
يادآوري : منظور از پودر پاپريكا ، پودر فلفل دلمه اي قرمز خشك شده مي باشد و شما مي توانيد خودتان اين پودر را تهيه نماييد.
منبع:دنياي تغذيه ،شماره ي 92