جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چيلي كان كارن (غذاي مكزيكي)
-(7 Body) 
چيلي كان كارن (غذاي مكزيكي)
Visitor 723
Category: دنياي فن آوري
انرژي كل 1300 كيلوكالري
مواد لازم :
لوبيا قرمز
200 گرم
پياز
1 عدد
سير رندهشده
2 حبه
نمك ، فلفل سياه و ادويه مخلوط: به ميزان لازم
فلفل قرمز
يك دوم قاشق چايخوري
پودر پاپريكا
1 قاشق چايخوري
فلفل دلمه اي
1 عدد
گوشت چرخكرده
300 گرم
رب گوجه فرنگي
2 قاشق سوپخوري
پوره گوجه فرنگي
2 پيمانه

چيلي كان كارن (غذاي مكزيكي)

روش تهيه :
لوبيا قرمز را بشوييد و به همراه مقداري آب به مدت 12 ساعت بخيسانيد . سپس آب آن را خالي كنيد و مقداري آب اضافه نماييد و به همراه كمي نمك روي حرارت قرار دهيد تا پخته شود.
در ظرفي جداگانه ، پياز را ريز خرد كنيد و با مقداري روغن تفت دهيد تا نرم و سبك شود آنگاه سير رنده شده را بيفزايد و پس از چند بار هم زدن ادويه ، پاپريكا ، فلفل ها و فلفل دلمه اي خرد شده را اضافه نماييد . حالا گوشت چرخكرده را نيز بريزيد و هم بزنيد تا كاملا تفت داده شود. اكنون رب گوجه فرنگي را بيفزاييد و كمي كه سرخ شد ، پوره گوجه فرنگي را به آن اضافه كنيد و منتظر بمانيد تا آب گوجه فرنگي كشيده شود . حالا لوبياي پخته را نيز با اين مواد گوشتي تركيب كنيد و مقدار يك ليوان آب بيفزاييد و شعله را ملايم كنيد تا غذا جا بيفتد.
يادآوري : منظور از پودر پاپريكا ، پودر فلفل دلمه اي قرمز خشك شده مي باشد و شما مي توانيد خودتان اين پودر را تهيه نماييد.
منبع:دنياي تغذيه ،شماره ي 92
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image