انرژي کل :2800 کيلو کالري
مواد لازم:
شير / يک سوم پيمانه
مغز نان باگت / 1پيمانه
گوشت چرخ کرده / 500 گرم
پياز رنده شده / 3 قاشق سوپخوري
تخم مرغ / 1 عدد
جعفري خرد شده / 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل / مقداري
آرد سوخاري / يک دوم پيمانه
مواد لازم براي تهيه سس کوفته:
کره / 50 گرم
آرد / 1 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل / مقداري
آب گوشت / 2 پيمانه
آبليمو / 1قاشق سوپخوري
جعفري ريز خرد شده / 2 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
شير را به مغز نان باگت اضافه کنيد و به مدت 20 دقيقه در يخچال قرار دهيد. سپس گوشت چرخ کرده، پياز رنده شده، تخم مرغ، جعفري، نمک و فلفل را نيز با هم مخلوط کنيد و خوب ورز دهيد. از اين مايه، توپ هاي کوچکي برداريد و در آرد سوخاري بغلتانيد. سپس آنها را در روغن سرخ کنيد تا طلايي رنگ شوند. اکنون کوفته ها را در سس قرار دهيد تا مزه دار شوند.
روش تهيه سس کوفته:
کره را در ظرفي روي حرارت قرار دهيد. سپس آرد را اضافه نماييد تا رنگ آرد تغيير کند. اکنون رب گوجه فرنگي را همراه با کمي فلفل بيفزاييد و هم بزنيد. آب گوشت را نيز کم کم اضافه نماييد و مرتب هم بزنيد تا آرد گلوله نشود. زماني که آرد در آب گوشت کاملا حل شد، آبليمو و جعفري خرد شده را بيفزاييد و حرارت را ملايم کنيد تا سس جا بيفتد.
منبع:دنياي تغذيه ش 93