مواد لازم
پوست هندوانه: 500گرم
آ ب آهک :به مقدار لازم
شکر :سه و نيم پيمانه 700گرم
آب : 2پيمانه
هل :15تا 20 عدد
جوهر ليمو : 1تا يک ونيم قاشق چايخوري
طرز تهيه :
قسمت سبز پوست هندوانه را جدا کنيد و قسمت سفيد آن را قالب بزنيد . سپس آن ها را يک شب در آب آهک قرار دهيد سپس آب کش کنيد بعد جدود 4الي 5 ساعت در آب معمولي قرار دهيد و مجددا آب کش کنيد و سپس آن ها را حدود 5تا 10 دقيقه در آب بجوشانيد .
شکر و آب ( دو پيمانه ) را با هم مخلوط کرده و روي حرارت قرار دهيد ، صبر کنيد تا شيره بجوش سپس پوست هاي هنداونه و هل را به شيره اضافه کرده و صبر کنيد تا 5 دقيقه در شيره بجوشد حال جوهر ليمو را اضافه کنيد و بعد از چند جوش حرارت را خاموش کنيد .
طرز تهيه آب آهک :
يک پيمانه آهک را با يک ليتر آب مخلوط کرده و آ ن را از صافي رد کنيد.
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48