مواد لازم :
فيله ماهي بازيک شده : 576 گرم
نمک و فلفل و آب ليمو : به ميزان لازم
تخم مرغ زده شده : 2عدد
آرد : 2 پيمانه
آرد سوخاري : 2پيمانه
روغن سرخ کردني : به ميزان لازم
مواد لازم سس خامه و پيازچه :
خامه 521 ميلي ليتر
پيازچه رنده شده ک يک دوم قاشق چايخوري
شاهي خرد شده : يک چهارم قاشق چايخوري
پودر خردل : يک هشتم قاشق چايخوري
نمک و فلفل : به ميزان لازم
طرز تهيه :
ماهي ها را به صورت نوارهاي باريک حدود 6 سانتي متر طول و 1 سانتي متر عرض و 1 سانتي متر قطر(ژولين ) ببريد وبه همراه نمک ، فلفل وآب ليمو مزه دار کنيد ، سپس در آرد علطانده بگذاريد 5 دقيقه بماند تا با آرد مزه دار شود. حال در تخم مرغ زده شده بغلطانيد و دوباره در آرد سوخاري ودر روغن داغ سرخ کنيد .
طرز تهيه سس خامه و پيازچه :
خامه را در ظرف بريزيد روي حرارت به مدت 2 دقيقه بگذاريد تا بجوشد سپس پيازچه رنده شده ، شاهي خرد شده ، پودر خردل ، نمک و فلفل را بيفزاييد. سس اماده شده را روي ماهي ها ريخته ميل کنيد.
نکته :
- در مورد خواص و نگهداري ماهي ها مي توانيد به مجلات شماره 6 صفحه 13، شماره 18 صفحه 10 و شماره 25 صفحه 16 مراجعه کنيد.
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48