مواد لازم :
بلغور گندم : 2 ليوان
آب : 10تا 8ليوان
نمک : يک هشتم قاشق چايخوري
شيره انگور : 800گرن
کره :30گرم
گردو : 150گرم
طرز تهيه:
بلغور گندم را تميز کنيد تا سنگ و مواد اضافي نداشته باشد و با مقداري آب خيس کنيد ، ( آن قدر که روي آن را آب کافي بگيرد ) در يک قابلمه که گنجايش داشته باشد بلغور را بعد از چند ساعت خيس خوردن با آب و نمک روي اجاق بگذاريد تا کاملا بپزد .سپس شيره انگور را به آن اضافه کنيد و آش را چند دقيقه يکبرا هم بزندي وقتي که آش جا افتاد آن را در ظرف مناسب بريزيد وکره وگردو را روي آن بگذاريد .
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48