مواد لازم براي 2نفر:
ران مرغ/ يک عدد
کاهو/4برگ
خيار/يک عدد
شويو/يک قاشق غذاخوري
ميسو/يک قاشق غذاخوري
شکر/يک قاشق مرباخوري
روغن کنجد/يک قاشق مرباخوري
تره فرنگي / به مقدار کم
شوگا/کمي
طرز تهيه :
ابتدا ران مرغ را آب پز کرده کنار بگذاريد تا سرد شود. بعد از سرد شدن آن را به تکه هاي باريک و کوچک تقسيم کنيد. کاهو را بعد از شستن و آب کشيدن داخل بشقاب به شکل دايره بچينيد به طوري که تمام بشقاب را فرا گيرد بعد ازآن مرغ سرد شده را وسط بشقاب قرار دهيد. سپس سس مرغ را روي مرغ پخش کرده و خيار اسلايس شده را روي سس قرار دهيد.
طرز تهيه سس:
به ترتيب شويو، ميسو، شکر، روغن کنجد، تره فرنگي و شوگا را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنيد تا همه مواد جذب هم شوند.
نکته :
1ـ اين دستور15گرم کربوهيدرات،30گرم .پروتئين، 20گرم چربي و 360کيلو کالري انرژي دارد.
2ـ شوگاShogaهمان زنجبيل ژاپني است./شوراي سردبيري
3ـ شويو، سويا سس رقيق ژاپني است که از لوبياي سويا و غلاتي مثل جو يا گندم که به صورت طبيعي تبخيرشده است تهيه مي شود./شوراي سردبيري
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73