انرژي کل : 1200 کيلو کالري
مواد لازم :
پياز داغ 1 قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي رنده شده 4 عدد
نمک ، فلفل و روغن به مقدار لازم
تخم مرغ 5 عدد
آرد 2 قاشق سوپخوري
بيکينگ پودر يک دوم قاشق چايخوري
سير 1 حبه
جعفري ساطوري 2 قاشق سوپخوري
کنسرو ماهي تن 1 قوطي
روش تهيه :
پياز داغ را در تابه بريزيد و گوجه فرنگي هاي رنده شده را به آن اضافه کنيد . تابه را روي شعله ملايم قرار دهيد تا آب گوجه فرنگي کشيده شود . حالا مقداري روغن بريزيد و نمک و فلفل را اضافه نماييد . در ظرفي جداگانه تخم مرغ ها را بريزيد و با چنگال مخلوط کنيد . سپس آرد و بيکينگ پودر را بيفزاييد و پس از آنکه مواد ترکيب شدند ، سير رنده شده را به همراه جعفري ساطوري اضافه کنيد . اکنون کنسرو ماهي تن را با چنگال خرد و با تخم مرغ ترکيب نماييد . حالا مواد را به گوجه فرنگي درون تابه بيفزاييد و کمي هم بزنيد . در ظرف را بگذاريد تا تخم مرغ ها بسته شوند .
منبع:دنياي تغذيه ش94