انرژي کل : 2600 کيلو کالري
مواد لازم براي حدود 3 پيمانه
فندق خام 300 گرم
سفيده تخم مرغ 1 عدد
زيره 1 قاشق سوپخوري
دارچين 2 قاشق چايخوري
خلال بادام 80 گرم
زردآلوي خشک و خرد شده 75 گرم
تخم گشنيز آسياب شده 1 قاشق چايخوري
نمک 1 قاشق چايخوري
روش تهيه :
فندق را در سيني مخصوص شيريني پزي بريزيد و در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد و به مدت 15 دقيقه برشته کنيد . سپس بگذاريد خنک شود و بعد داخل حوله آشپزخانه بريزيد و با ماش حوله پوست فندق را جدا کنيد . سفيده تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد . باقيمانده مواد را به همراه فندق به سفيده تخم مرغ زده شده بيفزاييد . اکنون مواد را به سيني شيريني پزي منتقل کنيد و در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت تقريبي 25 دقيقه قرار دهيد و گاهي مخلوط را هم بزنيد تا کاملاً خشک و ترد شود .
منبع:دنياي تغذيه ش94