جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مغزهاي مختلف با طعم هاي گوناگون
-(5 Body) 
مغزهاي مختلف با طعم هاي گوناگون
Visitor 689
Category: دنياي فن آوري
انرژي کل : 2600 کيلو کالري

مواد لازم براي حدود 3 پيمانه
 

فندق خام 300 گرم
سفيده تخم مرغ 1 عدد
زيره 1 قاشق سوپخوري
دارچين 2 قاشق چايخوري
خلال بادام 80 گرم
زردآلوي خشک و خرد شده 75 گرم
تخم گشنيز آسياب شده 1 قاشق چايخوري
نمک 1 قاشق چايخوري

روش تهيه :
 

فندق را در سيني مخصوص شيريني پزي بريزيد و در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد و به مدت 15 دقيقه برشته کنيد . سپس بگذاريد خنک شود و بعد داخل حوله آشپزخانه بريزيد و با ماش حوله پوست فندق را جدا کنيد . سفيده تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد . باقيمانده مواد را به همراه فندق به سفيده تخم مرغ زده شده بيفزاييد . اکنون مواد را به سيني شيريني پزي منتقل کنيد و در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت تقريبي 25 دقيقه قرار دهيد و گاهي مخلوط را هم بزنيد تا کاملاً خشک و ترد شود .
منبع:دنياي تغذيه ش94
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image