جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


مغزهاي مختلف با طعم هاي گوناگون
-(8 نفر) 
مغزهاي مختلف با طعم هاي گوناگون
بازدید 766
گروه: دنياي فن آوري
انرژي کل : 2600 کيلو کالري

مواد لازم براي حدود 3 پيمانه
 

فندق خام 300 گرم
سفيده تخم مرغ 1 عدد
زيره 1 قاشق سوپخوري
دارچين 2 قاشق چايخوري
خلال بادام 80 گرم
زردآلوي خشک و خرد شده 75 گرم
تخم گشنيز آسياب شده 1 قاشق چايخوري
نمک 1 قاشق چايخوري

روش تهيه :
 

فندق را در سيني مخصوص شيريني پزي بريزيد و در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد و به مدت 15 دقيقه برشته کنيد . سپس بگذاريد خنک شود و بعد داخل حوله آشپزخانه بريزيد و با ماش حوله پوست فندق را جدا کنيد . سفيده تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد . باقيمانده مواد را به همراه فندق به سفيده تخم مرغ زده شده بيفزاييد . اکنون مواد را به سيني شيريني پزي منتقل کنيد و در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت تقريبي 25 دقيقه قرار دهيد و گاهي مخلوط را هم بزنيد تا کاملاً خشک و ترد شود .
منبع:دنياي تغذيه ش94
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس