مواد لازم براي 14-12 عدد:
تخممرغ/3عدد
كلم خرد كرده/ 1 كيلوگرم
شير/ 1 پيمانه (250 ميليليتر)
گوشت چرخ كرده/ 500 گرم
آرد سيبزميني/ 3 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل/ به ميزان لازم
پودر سوخاري/ 1 پيمانه (150 گرم)
روغن/ به ميزان لازم
روش تهيه:
ابتدا زرده و سفيدهي تخممرغها را از هم جدا كنيد. آن گاه كلم و شير را در ظرف مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد و بپزيد. سپس كلم را با گوشت چرخ كرده مخلوط كنيد. حالا زردههاي تخممرغ، آرد سيبزميني، نمك و فلفل را به آن بيفزائيد. اكنون از مواد به اندازهي يك گردو برداريد و در دست شكل دهيد و در سفيدهي تخممرغ ـ كه آن را با چنگال زدهايد ـ بغلتانيد. بعد در آرد سوخاري بغلتانيد و در روغن فراوان سرخ كنيد. در پايان، كتلت را در ديس مناسبي بچينيد و اطراف آن را با سبزي تزئين نمائيد.
نكتهي خواندني
كلم سرشار از كاروتنوئيد (به خصوص بتاكاروتن) ميباشد كه رنگندانهاي آنتي اكسيدان است. مصرف كلم به تقويت سيستم ايمني و دفاع بدن بر عليه بيماريها كمك ميكند.
منبع:مجلهي آشپزباشي، شماره 36