جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پنكيك اسفناج و قارچ
-(5 Body) 
پنكيك اسفناج و قارچ
Visitor 695
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:
 

اسفناج/ 500 گرم
نمك/ به ميزان لازم
آرد/ 100 گرم
تخم‌مرغ/ 2 عدد
آب/ 250 ميلي‌ليتر
خلال بادام/ 2 قاشق سوپخوري
روغن مايع/ 4 قاشق سوپخوري
روغن زيتون/ 2 قاشق سوپخوري
پياز خرد كرده/ 1 عدد
سير له كرده/ 1 حبه
خامه/ 150 گرم
فلفل/ به ميزان لازم
پنيرموزارلا/ 100 گرم

روش تهيه:
 

اسفناج را بشوئيد و خرد كنيد. آن گاه در قابلمه‌اي بريزيد، قدري نمك روي آن بپاشيد و روي اجاق قرار دهيد تا برگ‌هاي اسفناج نرم شود. در كاسه‌ي مناسبي، آرد، تخم‌مرغ‌ها، آب، بادام و قدري نمك بريزيد و با هم مخلوط نمائيد. آن گاه به مدت 10 دقيقه مايه را كنار بگذاريد. حالا در تابه‌ي مناسبي روغن بريزيد و آن را روي اجاق گرم كنيد. اكنون از مايه‌ي فراهم شده 8 عدد پنكيك آماده كنيد. در تابه‌ي ديگري، روغن زيتون بريزيد و روي اجاق بگذاريد. بعد پياز و سير را در آن تفت دهيد. سپس قارچ را بيفزائيد و پس از تفت دادن، خامه، نمك و فلفل را اضافه نمائيد. اينك تابه را از روي اجاق برداريد. آن گاه يك سوم از مواد به دست آمده را با اسفناج مخلوط سازيد و درون پنكيك‌ها را از آن پر نمائيد. حالا پنكيك‌ها را در ظرف نسوزي بچينيد و باقيمانده‌ي مخلوط قارچ را روي آن بريزيد. پنير را خرد كنيد و روي قارچ بپاشيد. اينك ظرف را در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 20 دقيقه قرار دهيد تا پنير ذوب شود و روي آن طلائي رنگ گردد.
منبع:مجله‌ي آشپزباشي، شماره 36
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image