مواد لازم براي 4 نفر:
اسفناج/ 500 گرم
نمك/ به ميزان لازم
آرد/ 100 گرم
تخممرغ/ 2 عدد
آب/ 250 ميليليتر
خلال بادام/ 2 قاشق سوپخوري
روغن مايع/ 4 قاشق سوپخوري
روغن زيتون/ 2 قاشق سوپخوري
پياز خرد كرده/ 1 عدد
سير له كرده/ 1 حبه
خامه/ 150 گرم
فلفل/ به ميزان لازم
پنيرموزارلا/ 100 گرم
روش تهيه:
اسفناج را بشوئيد و خرد كنيد. آن گاه در قابلمهاي بريزيد، قدري نمك روي آن بپاشيد و روي اجاق قرار دهيد تا برگهاي اسفناج نرم شود. در كاسهي مناسبي، آرد، تخممرغها، آب، بادام و قدري نمك بريزيد و با هم مخلوط نمائيد. آن گاه به مدت 10 دقيقه مايه را كنار بگذاريد. حالا در تابهي مناسبي روغن بريزيد و آن را روي اجاق گرم كنيد. اكنون از مايهي فراهم شده 8 عدد پنكيك آماده كنيد. در تابهي ديگري، روغن زيتون بريزيد و روي اجاق بگذاريد. بعد پياز و سير را در آن تفت دهيد. سپس قارچ را بيفزائيد و پس از تفت دادن، خامه، نمك و فلفل را اضافه نمائيد. اينك تابه را از روي اجاق برداريد. آن گاه يك سوم از مواد به دست آمده را با اسفناج مخلوط سازيد و درون پنكيكها را از آن پر نمائيد. حالا پنكيكها را در ظرف نسوزي بچينيد و باقيماندهي مخلوط قارچ را روي آن بريزيد. پنير را خرد كنيد و روي قارچ بپاشيد. اينك ظرف را در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجهي سانتيگراد، به مدت تقريبي 20 دقيقه قرار دهيد تا پنير ذوب شود و روي آن طلائي رنگ گردد.
منبع:مجلهي آشپزباشي، شماره 36