جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سيب زميني تنوري
-(7 Body) 
سيب زميني تنوري
Visitor 679
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

اسکالوپ گوساله: يک تکه
روغن سرخ کردني: به ميران لازم
آرد: يک دوم پيمانه
سيب زميني درشت: يک عدد
پنير خامه اي: 2 تا 3قاشق غذاخوري
کالباس دودي: يک چهارم پيمانه
ادويه خانگي: نصف قاشق مرباخوري
کره: براي چرب کردن

طرز تهيه :
 

سيب زميني را با پوست شسته، داخل فويل بپيچيد و در فر نوري با حرارت 180درجه ي سانتي گراد قرار دهيد تا مغز پخت شود.اسکالوپ را در آرد زده و سپس سرخ کرده به صورت نواري برش بزنيد .داخل سيب زميني را در آورده با اسکالوپ مخلوط کنيد به اين مخلوط پنير خامه اي ،کالباس و ادويه خانگي اضافه کنيد و داخل سيب زميني را با آن پرکنيد و دوباره در فر نوري بگذاريد تا پوست سيب زميني برشته شود. در آخر کره آبکرده را روي سيب زميني ريخته و سرو کنيد.

نکته:
 

1.اين دستور 65گرم کربوهيدرات ،45گرم پروتئين ،65گرم چربي و 1025گرم کيلوکالري انرژي دارد.
2.براي تهيه ي ادويه خانگي يک پيمانه نمک،يک چهارم پيمانه پودر سير و يک چهارم پيمانه فلفل سياه را با هم مخلوط کنيد.
3.اسکالوپ فيله ي گوساله نازک است که با بيفتک کوب کوبيده شده.

منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image