مواد لازم براي 12 عدد:
کره: 90گرم
وانيلين: يک چهارم قاشق چايخوري
شکر: 100گرم
تخم مرغ: 2عدد
آرد: 110گرم
بيکينگ پودر: سه چهارم قاشق چايخوري
آرد ذرت :30گرم
شير: 2قاشق سوپخوري
سيب پوست کنده و ورقه کرده: 2عدد
کره ي اضافي : 30گرم
شکر اضافي: 1قاشق سوپخوري
دارچين: يک دوم قاشق چايخوري
مواد لازم کرم کاسترد:
آرد ذرت: 1 قاشق سوپخوري
شکر: 1 قاشق سوپخوري
شير: 125 ميلي ليتر (يک دوم پيمانه)
وانيلين: يک چهارم قاشق چايخوري
روش تهيه:
قالب 12 تائي مافن را با کپسول هاي کاغذي بپوشانيد. کره، وانيلين، شکر، تخم مرغ ها، آرد بيکينگ پودر، آرد و شير را در کاسه ي مناسبي بريزيد وبا همزن برقي بزنيد تا مايه، صاف ويکدست شود. آن گاه نيمي ازمايه را بين قالب ها تقسيم کنيد. ورويشان کرم کاسترد بريزيد. سپس باقيمانده ي مايه را روي کرم بگذاريد؛ به گونه اي که کاملاً روي کرم را بپوشاند. حالا سيب را روي مايه بچينيد ودر فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 30 دقيقه کيک را بپزيد. بعد کيک ها را روي پنجره ي سيمي قرار دهيد وکره اضافي را رويشان بماليد ومخلوط شکر و دارچين بپاشيد. اکنون کيک ها را براي پذيرايي، در ديس زيبائي بچينيد.
روش تهيه ي کرم کاسترد:
آرد ذرت، شکر، و وانيلين را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت بگذاريد.مخلوط را پيوسته هم بزنيد تا کرم، غليظ شود. بعد نايلوني روي کرم قرار دهيد تا رويه نبندد!
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره50.