جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک چاي با سيب
-(6 Body) 
کيک چاي با سيب
Visitor 738
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 12 عدد:
کره: 90گرم
وانيلين: يک چهارم قاشق چايخوري
شکر: 100گرم
تخم مرغ: 2عدد
آرد: 110گرم
بيکينگ پودر: سه چهارم قاشق چايخوري
آرد ذرت :30گرم
شير: 2قاشق سوپخوري
سيب پوست کنده و ورقه کرده: 2عدد
کره ي اضافي : 30گرم
شکر اضافي: 1قاشق سوپخوري
دارچين: يک دوم قاشق چايخوري
مواد لازم کرم کاسترد:
آرد ذرت: 1 قاشق سوپخوري
شکر: 1 قاشق سوپخوري
شير: 125 ميلي ليتر (يک دوم پيمانه)
وانيلين: يک چهارم قاشق چايخوري

 کيک چاي با سيب

روش تهيه:
قالب 12 تائي مافن را با کپسول هاي کاغذي بپوشانيد. کره، وانيلين، شکر، تخم مرغ ها، آرد بيکينگ پودر، آرد و شير را در کاسه ي مناسبي بريزيد وبا همزن برقي بزنيد تا مايه، صاف ويکدست شود. آن گاه نيمي ازمايه را بين قالب ها تقسيم کنيد. ورويشان کرم کاسترد بريزيد. سپس باقيمانده ي مايه را روي کرم بگذاريد؛ به گونه اي که کاملاً روي کرم را بپوشاند. حالا سيب را روي مايه بچينيد ودر فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 30 دقيقه کيک را بپزيد. بعد کيک ها را روي پنجره ي سيمي قرار دهيد وکره اضافي را رويشان بماليد ومخلوط شکر و دارچين بپاشيد. اکنون کيک ها را براي پذيرايي، در ديس زيبائي بچينيد.
روش تهيه ي کرم کاسترد:
آرد ذرت، شکر، و وانيلين را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت بگذاريد.مخلوط را پيوسته هم بزنيد تا کرم، غليظ شود. بعد نايلوني روي کرم قرار دهيد تا رويه نبندد!
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره50.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image