مواد لازم:
کره: 125گرم
شکلات سفيد: 250گرم
کورن فلکس برنج: 60گرم
مرباي پرتقال بدون شربت وخردکرده: يک سوم پيمانه
پوست ليموي رنده کرده: 1 قاشق چايخوري
کشمش سبزخرد کرده: يک چهارم پيمانه
بادام پرک بوداده: يک سوم پيمانه
روش تهيه:
يک قالب مربع 23×23 سانتيمتر را چرب کنيد وبا کاغذ روغني بپوشانيد. حالا کره و شکلات را به روش بن ماري آب کنيد. بعد درظرفي جداگانه کورن فلکس، مرباي پوست پرتقال، پوست ليمو، کشمش و بادام را با هم مخلوط کنيد. سپس شکلات و کره آب کرده وخنک شده را بيفزائيد وکاملاً مخلوط کنيد. اکنون مايه را در قالب آماده بريزيد و صاف کنيد وبه مدت 2-3 ساعت در يخچال قرار دهيد. کاملاً که خودش را گرفت، آن را به ابعاد مورد نظربرش دهيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 50.