مواد لازم براي 20 عدد:
سفيده تخم مرغ / 2 عدد
پودر شکر/ 115 گرم
پودر بادام / 115 گرم
پودر نارگيل /115 گرم
اسانس (عطر مايه) بادام / 2 تا 3 قطره
مرباي گيلاس بدون شربت / 75 گرم
روش تهيه:
فر (تاون) را با دماي 150 درجه سانتيگراد يا 300 درجه فارنهايت، گرم کنيد. سيني مناسبي را با کاغذ روغني بپوشانيد. در ظرف مناسبي، سفيده هاي تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. آن گاه پودر شکر، پودر بادام، پودر نارگيل و اسانس بادام را بيفزائيد و مخلوط نمائيد. سپس مرباي گيلاس را بيفزائيد. حالا هر بار به اندازه يک قاشق سوپ خوري از مايه برداريد، در سيني بگذاريد و به مدت 25 دقيقه آن را بپزيد. اينک پفک ها را روي پنجره سيمي خنک کنيد و در ظرف زيبائي بچيند.
منبع: مجله آموزشي خبري آشپزباشي / شماره 37