مواد لازم براي 2 نفر:
فيله گوساله دو قطعه اي / 250 گرم
نمک و فلفل/ به ميزان لازم
ژامبون گوشت / 2 برش
قارچ خردکرده/ 50 گرم
پنير موزارلا / 100 گرم
فلفل دلمه اي خردکرده / يک قاشق سوپخوري
روغن/ به ميزان لازم
روش تهيه:
ابتدا گوشت را روي تخته گوشت بگذاريد و با استيک کوب، خوب بکوبيد تا کاملاً نرم و صاف شود و يا آن را از دستگاه مخصوص رد کنيد تا آماده مصرف شود. آن گاه فيله را با نمک و فلفل مزه دار کنيد. سپس يک ورقه ژامبون روي هر يک از فيله ها قرار دهيد و روي ژامبون، قارچ و پنير و در صورت دلخواه، فلفل دلمه اي بگذاريد. بعد فيله را به صورت نيم دايره تا بزنيد و لبه هاي آن را با استيک کوب بکوبيد تا کاملاً به هم بچسبند. حالا دو طرف کُردُن بلو را در ماهيتابه چدني چرب کرده سرخ کنيد. اکنون کردن بلو آماده است. آن را در ظرف مناسبي قرار دهيد و با سبزي دلخواه، تزئين کنيد.
منبع: مجله آموزشي خبري آشپزباشي / شماره 37