جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اسپاگتي سيسيلي
-(9 Body) 
اسپاگتي سيسيلي
Visitor 822
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:
 

بادمجان دلمه اي بزرگ/ 2 عدد
روغن/ 150ميلي ليتر
پياز خرد کرده/ 1 عدد
سير له کرده/ 2 حبه
گوشت چرخکرده/ 350 گرم
رب گوجه فرنگي/ 2 قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي خرد کرده/ 400 گرم
سس ووستر شاير/ 1 قاشق چايخوري
آويشن/ يک دوم قاشق چايخوري
نمک و فلفل/ به ميزان لازم
فلف دلمه اي خرد کرده/1 عدد
زيتون سياه حلقه اي خرد کرده/ 1 عدد
اسپاگتي/ 175 گرم
پنير پارمزان رنده کرده/ 115 گرم

روش تهيه:
 

بادمجان ها را به ضخامت نيم سانتيمتر و به صورت حلقه اي ببريد و در روغن سرخ کند و روي هوله ي کاغذي آشپزخانه بچينيد تا روغن اضافي اش گرفته شود. آن گاه پياز و سير را در روغن تفت دهيد.گوشت را بيفزائيد و آن را نيز تفت دهيد.سپس رب گوجه فرنگي، گوجه فرنگي ، سس ووستر شاير، آويشن، نمک، فلفل، فلفل دلمه اي و زيتون را اضافه کنيد و به مدت ده دقيقه بپزيد. اکنون اسپاگتي را در آب جوش، نمک و 1 قاشق سوپخوري روغن بپزيد، در آبکش بريزيد و رويش قدري آب ولرم بريزيد. سپس در کاسه ي گودي، اسپاگتي، گوشت و پنير را با هم مخلوط کنيد. بادمجان ها را دور و کف قالب بچينيد. اکنون مخلوط پاستا را بيفزائيد و رويش را نيز بادمجان بچينيد و در فر(تاون) گرم شده با دماي 200درجه ي سانتيگراد به مدت 40دقيقه بپزيد. بعد از 5 دقيقه آن را براي پذيرائي در ظرف مناسبي قرار دهيد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image