جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
لکنت دانش‌آموز، وظايف معلم
-(0 Body) 
لکنت دانش‌آموز، وظايف معلم
Visitor 601
Category: دنياي فن آوري
به دانش‌آموزي که لکنت دارد فرصت بيشتري بدهيد
لکنت زبان از جمله اختلالات رفتاري است که به صورت وقفه‌هاي متناوب و بي‌اختيار در ريتم و جريان صحبت، تکرار اجباري کلمات، طولاني شدن صداها، کلمات، جملات و معمولا همراه با تغيير وضعيت عضلات صورت، لب‌ها و اعضاي مربوطه به تکلم بروز مي‌کند. ميزان شيوع آن در پسرها حدود سه، چهار برابر بيشتر از دختران است. علل اين عارضه مي‌تواند عقب‌ماندگي ذهني، زمينه خانوادگي، عوامل محيطي مانند شلوغي خانواده، محروميت‌هاي عاطفي، انضباط شديد حاکم در خانه و مخالفت‌هاي مداوم والدين با دانش‌آموز، تاخير طبيعي در تکلم و زمينه‌‌هاي ديگر رشد باشد.

لکنت و اضطراب
 

اما از مسايل مربوط به لکنت زبان در بين دانش‌آموزان مشکلات رواني ريشه‌دار در محيط است که هر يک به شکلي موجب اضطراب‌هاي روحي دانش‌آموز شده و بازتاب آن به لکنت زبان مي‌انجامد. بروز اين عارضه نيز بين سه تا هفت سالگي بيشتر ديده شده است. نظرات ديگر مربوط به وجود حالات عاطفي نامطلوب و احساس ناخوشايندي است که دانش‌آموز نسبت به پذيرش آن ناتوان بوده و در نتيجه موجب اضطراب وي مي‌شود و لکنت به عنوان يک واکنش دفاعي براي کاهش اين اضطراب به وجود مي‌آيد.

نقش والدين
 

نقش والدين در کاهش اين عارضه مي‌تواند بسيار موثر باشد چرا که توجه والدين به نوع گفتار فرزندانشان و آموزش به آرام صحبت کردن در آنها مي‌تواند موجب کاهش اضطراب شده و از مشکلات لکنت زبان جلوگيري ‌کند. گفتار درمانگر به شما مي‌گويد که در خانه چه کاري انجام دهيد.
او به شما مي‌گويد چگونه دانش‌آموز را براي انتقال چيزي که آموخته است در گفتگوي روزمره، ترغيب کنيد. سعي کنيد تا حد ممکن ساختارهاي زبان ويژه‌اي را که دانش‌آموز در حال يادگيري است به زبان خودتان به کار ببريد تا الگويي براي فرزند خود شويد. هنگام صحبت کردن با فرزندتان هميشه آهسته و واضح صحبت کنيد.

نقش معلم
 

نقش معلم و طرز برخورد با دانش‌آموزي که دچار لکنت زبان مي‌باشد بسيار موثر است و مي‌تواند با فراهم کردن محيط امن و آرامش به دانش‌آموز و کم کردن استرس‌هاي هيجاني به او کمک کند و در هنگام صحبت کردن و درس پرسيدن به او فرصت دهد تا کاملا مطالب خود را بيان کند، اگرچه طولاني و شمرده باشد.

راه‌هاي کم کردن لکنت
 

1 سعي کنيد مشکل او را بپذيريد و به او اعتماد به نفس دهيد. تعيين اهداف قابل وصول در آغاز هر فعاليتي مهم است. اگر قصد انجام کاري را دارد که براي او خيلي مشکل است او را در طريقي ظريف به يک فعاليت مناسب‌تر هدايت کنيد.
2 عزت‌نفس، نقش مهمي براي دانش‌آموزان دارد زيرا اگر آنها به توانايي خود ايمان داشته باشند، تلاش بيشتري مي‌کنند و در نتيجه احساس خود ارزشمندي آنها تقويت مي‌شود.
3 آشفتگي‌هاي هيجاني و اضطراب در آنان را با تلقين آرامش کم کنيد.
منبع:www.salamat.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image