مواد لازم براي 4 نفر:
پاستاي صدفي درشت/ 250گرم
روغن زيتون/ 1 قاشق سوپخوري
سير له کرده/ 2 حبه
دانه ي صنوبر(pine nuts)/ 60 گرم
ژامبون نازک ورقه ورقه شده/ 125 گرم
جعفري خرد کرده/ 1 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
با توجه به دستور پخت نوشته شده بر روي بسته پاستا، آن را در ظرف بزرگي حاوي آب جوش بريزيد و بپزيد. سپس، آب اضافي آن را خالي کنيد و کنار بگذاريد؛ طوري که گرم باقي بماند. حالا، در تابه ي بزرگي، روغن بريزيد و روي اجاق داغ کنيد. حالا سير و دانه ي صنوبر را بيفزائيد و به مدت 1 تا2 دقيقه با حرارت ملايم، پيوسته هم بزنيد و تفت دهيد. اکنون، تابه را از روي اجاق برداريد، ژامبون و جعفري را هم درون تابه بريزيد و مخلوط کنيد. اينک اين مخلوط را به پاستا بيفزائيد و همه ي مواد را خوب با يکديگر هم بزنيد. بهتر است تا سالاد گرم است، آن را سر سفره ببريد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45