جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد پاستاي گرم و ژامپون
-(4 Body) 
سالاد پاستاي گرم و ژامپون
Visitor 698
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:
 

پاستاي صدفي درشت/ 250گرم
روغن زيتون/ 1 قاشق سوپخوري
سير له کرده/ 2 حبه
دانه ي صنوبر(pine nuts)/ 60 گرم
ژامبون نازک ورقه ورقه شده/ 125 گرم
جعفري خرد کرده/ 1 قاشق سوپخوري

روش تهيه:
 

با توجه به دستور پخت نوشته شده بر روي بسته پاستا، آن را در ظرف بزرگي حاوي آب جوش بريزيد و بپزيد. سپس، آب اضافي آن را خالي کنيد و کنار بگذاريد؛ طوري که گرم باقي بماند. حالا، در تابه ي بزرگي، روغن بريزيد و روي اجاق داغ کنيد. حالا سير و دانه ي صنوبر را بيفزائيد و به مدت 1 تا2 دقيقه با حرارت ملايم، پيوسته هم بزنيد و تفت دهيد. اکنون، تابه را از روي اجاق برداريد، ژامبون و جعفري را هم درون تابه بريزيد و مخلوط کنيد. اينک اين مخلوط را به پاستا بيفزائيد و همه ي مواد را خوب با يکديگر هم بزنيد. بهتر است تا سالاد گرم است، آن را سر سفره ببريد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image