شکلات سياه آب شده / 185 گرم
کشمش پلويي / (120 گرم) ¾ پيمانه
کورن فلکس خردشده / (160 گرم) 2 پيمانه
بادام زميني بي نمک برشته / (75 گرم) ½ پيمانه
گيلاس شکرپوش خردشده / (60 گرم) ¼ پيمانه
شيرعسل /(160 ميلي ليتر) 2/3 پيمانه
قالب مستطيلي شکلي به اندازه29×19 سانتي متري را چرب مي کنيم، با کاغذ شيريني پزي آنرا مي پوشانيم به گونه اي که ديواره هاي آن را هم بپوشاند. شکلات سياه آب شده را کف قالب کاغذ پوش شده مي ريزيم و در يخچال مي گذاريم تا خودش را بگيرد. کليه مواد رادر ظرف متوسطي مي ريزيم و خوب مخلوط مي کنيم. سپس آنها را روي شکلات بسته شده قالب مي ريزيم و به مدت 15 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط قرار مي دهيم تا سفت شود. قالب را بيرون آورده، مي گذاريم خنک شود و بعد در يخچال مي گذاريم تا خودش را بگيرد.
منبع:مجله انواع بيسکويت