مواد لازم براي تهيه حدود 40 عدد شيريني:
آرد معمولي / (150 گرم) 1 ¼ پيمانه
خاکه قند / (120 گرم) ¾ پيمانه
دارچين / ½ قاشق غذاخوري
کره ريزشده / 125 گرم
فندق خرد شده / (135 گرم) 1 ¼ پيمانه
رنده پوست ليمو / 1 قاشق چايخوري
زرده تخم مرغ / 1 قاشق چايخوري
شکلات سياه آب شده / 125 گرم
روغن نباتي مايع / 1 قاشق چايخوري
مواد خشک را در ظرف متوسطي الک مي کنيم، کره را در آنها مالش مي دهيم. فندق، رنده پوست ليمو و زرده تخم مرغ را در آن مي ريزيم و مي زنيم تا خمير سفتي بدست آيد. خمير را به آرامي روي سطحي آغشته به آرد ورز مي دهيم تا نرم و يکدست شود. سپس آن را بين دو ورقه شيريني پزي به ضخامت 3 ميلي متر باز مي کنيم. با قالب دايره اي شکل 6 سانتي متري خمير را قالب مي زنيم و دايره ها را به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني چرب شده فر مي چينيم. سيني را به مدت 12 دقيقه در فر قرار مي دهيم تا شيريني ها قهوه اي روشن شوند. سپس شيريني ها را بيرون آورده مي گذاريم خنک شوند هر شيريني را تا نيمه در مخلوط شکلات و روغن فرو مي بريم و روي سيني مشبک مي چينيم تا خودشان را بگيرند.
منبع:مجله انواع بيسکويت