? مواد لازم براي 6 نفر:
گوشت چرخ کرده بدون چربي=500 گرم
پياز متوسط=2 عدد
سير=3 تا 4 پر
نان سفيد بريده شده=2 تا 3 ورق
شير=3 تا 4 قاشق سوپخوري
گلپر کوبيده نرم=2/1 قاشق سوپخوري
نعناع تازه خرد شده=1 قاشق سوپخوري
تخم مرغ=1 عدد
روغن مايع يا روغن زيتون=3 تا 4 قاشق سوپخوري
? طرزتهيه:
نان را در شير مي خيسانيم و آنرا نرم مي کنيم.گوشت و پياز رنده شده و سير کوبيده و نان خيس خورده و نعناع خرد کرده را با گلپر و تخم مرغ و کمي نمک مخلوط مي کنيم و خوب مالش مي دهيم تا مواد مخلوط شوند. کمي آرد يا نان خشک کوبيده(آرد سوخاري)روي ميز مي ريزيم. از مايه گوشت گلوله هايي درشت تر از يک گردو درست مي کنيم و آنها را در آرد مي غلتانيم. مقداري روغن در تابه مي ريزيم و مي گذاريم داغ شود. کوفته ها را به طوريکه بر روي هم انباشته نشوند و در يک رديف قرار گيرند،در تابه مي چينيم،تابه را تکان مي دهيم تا کوفته ها نچسبند؛گاهي آنها را زير و رو مي کنيم.وقتي کمي سرخ شدند،چند دقيقه در ظرف را مي گذاريم و حرارت را ملايم مي کنيم تا مغز آنها بپزد.بعد کوفته ها را از روغن خارج مي کنيم و در صافي مي ريزيم،وقتي روغن اضافي در صافي گرفته شد،آنها را در ظرف مي چينيم.اطراف ظرف را با شاخه هاي کوچک نعناع تزئين مي کنيم.
منبع: www.vista.ir