مواد لازم براي تهيه حدود 40 عدد بيسکويت:
کره / 125 گرم
پودر شکر / 2 قاشق چايخوري
پودر شيرمالت دار / (45 گرم) 1/3 پيمانه
آرد مخمردار / (185 گرم) 1 ¼ پيمانه
شير عسل / (60 ميلي ليتر)1/4 پيمانه
شکلات سياه آب شده / 125 گرم
پودر نارگيل بو داده / (65 گرم) ¾ پيمانه
موادلازم براي تهيه کرم مالت:
خاکه قند / (240 گرم) 1 ½ پيمانه
کره نرم ريز شده / 1 قاشق چايخوري
پودر شير مالت دار/ 1 قاشق غذاخوري
شير/ تقريبا 2 قاشق غذاخوري
کره و شکر را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. پودر شير، آرد الک شده شير عسل و شکلات آب شده را در آن مي ريزيم و مخلوط مي کنيم. از مخلوط گلوله هايي به اندازه قاشق چايخوري بر مي داريم و به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني چرب شده فر مي چينيم روي آنها را به آرامي تخت مي کنيم. سيني ها را به مدت 12 دقيقه در فر با درجه متوسط مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. مي گذاريم تا خنک شوند. روي بيسکويت ها کرم مالت مي ريزيم و قبل از آنکه کرم خودش را بگيرد، آنها را در پودر نارگيل مي زنيم.
تهيه کرم مالت:
خاکه قند را در ظرف نسوز کوچکي الک مي کنيم، کره، پودر شير و شير لا زم را درآن مي ريزيم، مخلوط مي کنيم تا خمير سفتي بدست آيد. سپس آنرا روي ظرفي محتوي آب داغ مي گذاريم ، مرتب مي زنيم تا کرم مانند شود.
منبع:مجله انواع بيسکويت