ب
مواد لازم براي تهيه حدود 30 عدد بيسکويت:
کره / 60 گرم
وانيل / ½ قاشق چايخوري
پودر شکر/ (75 گرم) 1/3 پيمانه
تخم مرغ کمي زده شده / 1 عدد
شير/ 1 قاشق چايخوري
آردمخمردار / (100 گرم) 2/3 پيمانه
آرد معمولي / (75 گرم) ½ پيمانه
شير اضافي / 1 قاشق غذاخوري
نقل هاي ريزرنگي / 2 قاشق غذاخوري
کره، وانيل و شکر را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود، تخم مرغ و شير را اضافه مي کنيم فقط آنقدر مي زنيم تا مخلوط شوند.آردهاي الک شده را داخل آن مي ريزيم وبا همزن برقي مي زنيم تا خمير نرمي بدست آيد. خمير را به آرامي روي سطحي آغشته به آرد ورز مي دهيم تا نرم و يکدست شود. خمير را پوشانده و به مدت 30 دقيقه در يخچال مي گذاريم. خميررا بين دو کاغذ شيريني پزي به ضخامت 5 ميلي متر پهن مي کنيم. با قالب دايره اي شکل 5 سانتي متري خمير را مي بريم و به فاصله 3 سانتي متراز هم در سيني هاي چرب شده فرمي چينيم. روي بيسکويت ها را با قلم مو، از شير اضافي مي ماليم و روي شير هم نقل مي پاشيم. سيني را به مدت 12 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم تا بيسکويت ها خشک شوند. مي گذاريم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت