آرد معمولي/ (110 گرم) ¾ پيمانه
آرد مخمردار/ (35 گرم) ¼ پيمانه
کره ريز شده / 90 گرم
تخم مرغ کمي زده شده / 1 عدد
گردو/ (200گرم)2پيمانه
مواد لازم براي تهيه مخلفات رويه:
کره آب شده / 60 گرم
شربت طلايي/ (80 ميلي ليتر) 1/3 پيمانه
شکر قهوه اي/ (50 گرم) ¼ پيمانه
تخم مرغ کمي زده شده / 1 عدد
آرد مخمردار/ 2 قاشق غذاخوري
آردهاي الک شده را در ظرف متوسطي مي ريزيم و کره رادر آن ها مالش مي دهيم. تخم مرغ را با آن مخلوط مي کنيم مخلوط را در يک قالب مستطيل شکل 29×19 سانتي متري که قبلا چرب شده مي ريزيم و به مدت 15 دقيقه در فر با درجه متوسط مي گذاريم، سپس گردوها را به طور يکدست و مساوي روي آن مي پاشيم و بعد مخلفات رويه را مي ريزيم. مجددا به مدت 15 دقيقه ديگر قالب را در فر با همان درجه قرار مي دهيم تا رويه خودش را بگيرد. مي گذاريم خنک شود، سپس آن را برش مي دهيم.
تهيه مخلفات رويه:
کليه مواد را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي خوب مخلوط مي کنيم.
منبع:مجله انواع بيسکويت