موادلازم براي تهيه حدود 30 عدد بيسکويت:
کره/ 125 گرم
وانيل/ ½ قاشق چايخوري
شکر خام / (75 گرم) 1/3 پيمانه
تخم مرغ/ 1 عدد
جوانه گندم/ 2 قاشق غذاخوري
آرد سبوس دار/ (160 گرم) 1 پيمانه
آرد سبوس دار مخمر دار/ 2 قاشق غذاخوري
شکر خام اضافي/ (75 گرم) 1/3 پيمانه
دارچين/ 1 قاشق چايخوري
کره، وانيل، شکر و تخم مرغ را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. جوانه گندم و آردهاي الک شده را در آن مي ريزيم و مخلوط مي کنيم. گلوله هايي از مخلوط به اندازه قاشق چايخوري بر مي داريم و در مخلوط شکر اضافي و دارچين مي غلتانيم. گلوله ها را به فاصله 3 سانتي متر ازهم در سيني هاي چرب شده فر مي چينيم روي آنها را با پشت چنگال تخت مي کنيم و سيني ها را به مدت 12 دقيقه در فر با درجه متوسط قرار مي دهيم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. سپس روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت