اين بيسکويت نازک و ترد و کوچک، براي سرو با قهوه مناسب است. يا اينکه مي توان به همراه دسر آنها را سرو کرد.
مواد لازم براي تهيه حدود 24 عدد بيسکويت:
کره/ 60 گرم
پودر شکر/ (110 گرم) ½ پيمانه
سفيده تخم مرغ کمي زده شده / 2 عدد
آرد معمولي / ( 50 گرم) 1/3 پيمانه
کره و شکر را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. سفيده هاي تخم مرغ و آرد الک شده را در آن مي ريزيم ومخلوط مي کنيم. مخلوط را با قاشق در قيفي که لوله سر آن 5 ميلي متر باشد مي ريزيم مخلوط را با قيف بصورت نوارهاي بلند 8 سانتي متري که انتهاي آن پهن تر باشد. در سيني هاي چرب شده فر مي زنيم در هر سيني 6 عدد مي زنيم. سيني را محکم روي ميز مي زنيم تا مخلوط کمي پهن شود. سيني ها را به مدت 4 دقيقه در فر با درجه بالا مي گذاريم تا لبه هاي آن قهوه اي روشن شوند. سپس بيسکويت ها را روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت