? مواد لازم :
گردو : 450 گرم
عسل : 150 گرم
شکر : 150 گرم
کره : 150 گرم
زعفران : 0.15 گرم
نارگيل : 150 گرم
? طرزتهيه:
مغز گردو را در تاوه بو بدهيد تا پوستش گرفته بشود. بايد مواظب باشيد گردوها نسوزد. چه در اين صورت مزهاش تلخ خواهد شد. پس از اينکه مغز گردو ها را بو داديد، آن را خلال کرده روغن و بادام و شکر در ظرف ريخته آن را روي آتش بگذاريد. همين که شکر به کلي آب شد، خلال گردو را در آن بريزيد و تند تند هم بزنيد تا گردو سرخ شود. سپس زعفران و گلاب در آن ريخته، آتش را ملايمتر نموده روي سوهان فوقالذکر، نارگيل رنده شده بريزيد. همين که به اندازه کافي پخته شد، از روي آتش برداريد.
منبع: www.vista.ir