جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيتزاي ساردين
-(6 Body) 
پيتزاي ساردين
Visitor 685
Category: دنياي فن آوري

? مواد لازم :
 

خمير پيتزا : 500 گرم
ماهي ساردين : 1 فنجان
سس مخصوص پيتزا : 1 فنجان
پياز داغ عسلي : 3 قاشق سوپخوري
پنير گروير : 2 قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي : 250 گرم
فلفل : قدري
نمک : قدري

? طرزتهيه:
 

? ابتدا خمير پيتزا را به روش زير درست مي‌کنيم:
آرد و بکينگ پودر و نمک را با هم الک مي‌کنيم.
روغن و شير را در يک فنجان اندازه گيري مي‌ريزيم، ابتدا روغن را ريخته و سپس شير را رويش مي‌ريزيم ولي به‌هم نمي‌زنيم. شير و روغن را يک‌مرتبه در مواد خشک مي‌ريزيم و چند مرتبه با قاشق به‌هم مي‌زنيم تا حالت چسبندگي پيدا کند سپس خمير را از کاسه بيرون مي‌آوريم و روي کاغذ رو غني قرار مي‌دهيم و به مدت 10 دقيقه خمير را ورز مي‌دهيم قالبي که مخصوص پاي مي‌باشد و چرب نشده است حاضر مي‌کنيم.
ابتدا خمير را روي کاغذ به اندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آن را با چنگال فشار مي‌دهيم که خوب جاگير شود و هم به شکل قشنگي درآيد با نوک چنگال وسط خمير را چند سوراخ مي‌کنيم. خمير آماده است.
? سپس پيتزا را به روش فوق درست مي‌کنيم:
سپس ظرف آلومينيوم گرد مناسبي را که بايد کم عمق باشد چرب مي‌کنيم و خمير پيتزا را به قطر نيم سانتي‌متر و به شکل ظرف به اندازه‌اي که ته و ديواره ظرف را بپوشاند باز مي‌نمائيم و خمير را داخل ظرف مي‌اندازيم.
روي خمير را کمي سس مخصوص پيتزا و 3 تا 4 عدد گوجه فرنگي پوست گرفته خرد شده مي‌ريزيم کمي نمک و فلفل مي‌پاشيم دو تا سه قاشق سوپ خوري پياز سرخ شده روي آن مي‌دهيم و يک قوطي ساردين را به شکل شعاع روي گوجه فرنگي‌ها مي‌چينيم و دو سه قاشق سوپخوري پنير رنده شده گروير روي ساردين مي‌پاشيم.
فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم مي‌کنيم و ظرف پيتزا را کف فر به مدت بيست دقيقه قرار مي‌دهيم، بعد ظرف را روي آخرين پنجره فر به‌طرف بالا مي‌گذاريم تا در حدود يک ربع تا بيست دقيقه بماند و روي آن کمي طلائي شود. پيتزا را با همان ظرف سر ميز مي‌بريم.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image