ساوارين ميوه
مواد لازم:
1قاشق چايخوري پودر قند
175 ميلي ليتر شير گرم
15 گرم مايه خمير خشك
225 گرم آرد سفيد الك شده
3عدد تخم مرغ زده شده
100 گرم كره ذوب شده
150 گرم شكر
250 ميلي ليتر آب
آب يك عدد ليموترش
5 قاشق سوپخوري آب پرتقال.
طرز تهيه:
سالاد ميوه مخلوط از ميوه هاي تابستاني مانند انواع انگور، توت فرنگي و گيلاس بدون هسته پودر قند را با شير و مايه خمير مخلوط كنيد و بگذاريد 10 دقيقه بماند. آرد را با نمك مخلوط كنيد و تخم مرغ، مايه خمير و كره ذوب شده را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد تا خمير نرمي حاصل شود. آن را در يك قالب گرد حلقه اي به قطر 23 سانتي متر كه از قبل داخل آن را كمي چرب كرده ايد بريزيد و روي آن را بپوشانيد. بگذاريد در جاي گرمي بماند تا خمير ور آمده و تا لبه ظرف برسد.
كيك را در فر كه از قبل با درجه حرارت 200 درجه سانتي گراد يا 400 درجه فارنهايت گرم كرده ايد به مدت 40 دقيقه يا تا زماني كه پخته و سطح آن طلايي شود بپزيد، سپس از فر خارج كرده و از قالب بيرون بياوريد. بگذاريد روي يك شبكه سيمي سرد شود.شكر و آب را با هم مخلوط كنيد و بگذاريد روي حرارت متوسط اجاق گاز به جوش آمده و 5 دقيقه بجوشد تا حجم آن نصف شده و غليظ شود. آب ليمو و آب پرتقال را اضافه كنيد. سطح روي كيك را با چنگال سوراخ كنيد و سپس شربت گرم را قاشق قاشق روي آن بريزيد. بگذاريد كيك شربت را جذب كند. پس از سرد شدن كامل كيك حفره داخل آن را با سالاد ميوه پر كنيد. در صورت تمايل با كمي خامه زده شده روي آن را تزئين كنيد و سرو نماييد.
منبع:www.vista.ir