? مواد لازم :
شير پر چرب 1 ليتر
شکر 500 گرم
زعفران به مقدار لازم
ثعلب 1 قاشق غذاخوري
گلاب نصف استکان
خامه معمولي 100 گرم
خلال پسته 50 گرم
? طرزتهيه:
اول شکر و ثعلب را مخلوط کرده و داخل شير مي ريزيم و بعد مقدار لازم زعفران به آن اضافه مي کنيم و بعد گلاب را به آن اضافه مي کنيم و در داخل فريزر قرار مي دهيم تا يخ بزند و بعد مايع آماده شده را هر ده دقيقه يکبار مخلوط مي کنيم تا سفت شود و خامه يخ زده را به صورت ريز شده به مايع اضافه و خلال پسته را به آن اضافه مي کنيم تا شش ساعت بعد قابل مصرف شود.
منبع: www.vista.ir