? مواد لازم :
? چغندر پخته شده (لبو): 200 گرم؛
? ماست: 1 ليوان؛
? اَرده: 5 تا 6 قاشق غذاخوري؛
? سير: 1 حبه کوچک (رنده شده)؛
? نمک: به مقدار لازم؛
? آب ليمو: به ميزان لازم؛
? طرزتهيه:
لبو را ريز رنده مي کنيم. ارده، ماست، نمک، آب ليمو و سير رنده شده را به آن اضافه مي کنيم، خوب هم مي زنيم تا تمام مواد با هم خوب مخلوط شوند. مقدار ارده، ماست و سير مصرف شده در اين غذا به ذائقه شما بستگي دارد. توصيه مي کنيم اين مواد را کم کم به لبو اضافه کنيد و در صورت دلخواه مقدار آن را کم يا زياد کنيد.
? نکته:
اَرد? پايه بسياري از غذاها و پيش غذاهاي عربي است، مي توانيد براي تهيه بسياري از غذاهاي عربي از آن استفاده کنيد.
منبع: www.vista.ir