? مواد لازم :
? مرغ يک عدد در حدود 5/1 کيلوگرم ( درصورت تمايل از گوشت هم ميتوان استفاده کرد)
? پياز سرخ شده 2 تا 3 قاشق سوپخوري
? هويج 1 کيلو
? آلوي خشک 250 گرم
? زعفران ساييده 1 قاشق سوپخوري
? شکر 1 تا 2 قاشق سوپخوري
? روغن 150 گرم
? نمک به ميزان لازم
? طرزتهيه:
مرغ يا گوشت را با پياز سرخ کرده و در 2 تا 3 ليوان آب حرارت داده تا پخته شود هويج را ورقه ورقه يا خلال کرده و با روغن کمي سرخ ميکنيم . سپس آلوي شسته شده را همراه هويج کمي تفت داده و به مرغ يا گوشت در حال پخت اضافه ميکنيم . زعفران سائيده شده را در آب جوش حل کرده با کمي نمک و شکر به خورش اضافه کرده و تحت حرارت ملايمي قرار ميدهيم تا خورش به اصطلاح به روغن بيفتد در صورتي که بخواهيم خورش ترش شود پس از پخت و جا افتادن خورش کمي آبليمو اضافه مينماييم . خورش هويج غذايي بسيار لذيذ و داراي پروتئين و فيبر ميباشد که ميتوان با پلو يا به صورت خوراک سرو کرد .
منبع: www.vista.ir