? مواد لازم :
? پياز: 2 عدد
? روغن مايع: چهار قاشق غذاخوري
? مرغ درشت: يك عدد
? پودر كاري: يك قاشق مرباخوري
? آلو بخارايي: 150 گرم
? كشمش پلويي: 50 گرم
? نمك و فلفل به مقدار لازم
? طرزتهيه:
ابتدا بايد آلو بخارايي را در مقداري آب نيمگرم به مدت چند ساعت خيس كنيد. سپس مرغ راتميز كنيد، بشوييد و به قطعهقطعه كنيد. آن گاه پيازرا خرد كنيد و در روغن تفت دهيد سپس نمك وفلفل به آن اضافه كنيد و پودر كاري را روي آنبپاشيد. پس از اين مرحله يك ليوان آب روي آنبريزيد و بگذاريد به جوش بيايد، آنگاه آلوبخارايي را به موادتان اضافه كنيد، پس از اين كهمايهتان جوش آمد قطعات مرغ را هم اضافه كنيدو بگذاريد تا با حرارت ملايم به مدت يك ساعت ونيم الي دو ساعت بپزد.
در پايان زمان پخت، كشمش را كمي تفتدهيد و روي خورش بريزيد و با برنج ميل كنيد.
منبع: www.vista.ir