? مواد لازم :
? گوشت: نيم كيلو
? نعناع و جعفري: يك كيلو
? پياز بزرگ: يك عدد
? آب ليمو يا آب غوره: دو ليوان
? روغن، نمك و فلفل: به مقدار لازم
? رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
? طرزتهيه:
ابتدا گوشتهاي تكه شده را بپزيد و سپس بهآن نعناع جعفري ريزخرده شده را كه قبلا تفتدادهايد اضافه كنيد و به همراه پياز داغ به گوشتاضافه كنيد و آنگاه به آن آب ليمو (آب غوره)،نمك و فلفل و رب گوجه اضافه كنيد، زماني كهخورشت شما جا افتاد، آن را از روي حرارتبرداريد. خوشمزگي اين خورشت به ترشي آناست، از اين رو پيشنهاد ميشود كه آب غورهخورشت شما را ترشتر و خوشمزهتر ميكند،گفتني است كه بادمجان سرخ شده هم ميتوانيدبه خورشت خود اضافه كنيد چرا كه بادمجانها،به خود ترش مزگي ميگيرند، از اين رو بسيارخوشمزه ميشوند.
منبع: www.vista.ir