جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورش مهاراجه
-(4 Body) 
خورش مهاراجه
Visitor 694
Category: دنياي فن آوري
اين يک نوع خورش هندي و بسيار مطبوع است.

? مواد لازم براي 6 تا 8 نفر:
 

مرغ=يک عدد(در حدود يک کيلو و دويست و پنجاه گرم)
پودر نارگيل=2 تا 3 قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي درشت=4 تا 5 عدد
آرد نخودچي=3 قاشق سوپخوري
پياز سرخ کرده=3 قاشق سوپخوري
نعناع و گشنيز تازه خرد کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوري
سير تازه=يک بوته
تخم گشنيز کوبيده نرم=2 قاشق سوپخوري
زردچوبه=يک قاشق مرباخوري
فلفل درسته دلمه اي=2 تا 3 عدد(بهتر است قرمز باشد)
فلفل سياه کوبيده=يک قاشق مرباخوري
دارچين=1 قاشق مرباخوري
زيره بو داده کوبيده=يک قاشق مرباخوري
مغز هل کوبيده=يک قاشق مرباخوري
ميخک=4 تا 5 عدد
نمک=به اندازه کافي
آب مرغ اضافي=يک ليوان(و يا يک قرص سوپ حاضر)

? طرزتهيه:
 

مرغ را تميز کرده مي‌شوييم و با پياز سرخ کرده و دو سه ليوان آب و يک ليوان آب مرغ اضافي يا قرص سوپ در ظرفي مي ريزيم ميخک ها را اضافه مي‌کنيم مي‌گذاريم مرغ نيم پز شود بعد ميخک را خارج مي‌نماييم.
فلفل دلمه اي را خرد مي‌کنيم با نارگيل و ساير ادويه جات داخل مرغ مي‌ريزيم.
آرد نخودچي را در کمي آب سرد حل کرده داخل خورش ريخته نعناع و گشنيز را در دو سه قاشق سوپخوري روغن کمي سرخ کرده و داخل خورش مي‌ريزيم به اندازه کافي نمک و فلفل اضافه مي‌کنيم مي‌گذاريم خورش آهسته بجوشد و جا بيفتد در آخر کار مقداري آبجوش روي گوجه فرنگي‌ها ريخته پوست آنها را مي‌کنيم و گوجه فرنگي‌ها را رنده کرده داخل خورش مي‌ريزيم مي‌گذاريم خورش آهسته بجوشد و آب آن کشيده بشود و تقريبا به غلظت خورش فسنجان گردد.بعد مرغ را قطعه قطعه يا درسته در ظرف قرار داده خورش را روي آن مي‌ريزيم. ممکن است به اين خورش کمي زعفران حل کرده در آب جوش اضافه نمود در اين صورت خورش خوش رنگتر مي‌گردد.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image