جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دو غذاي گياهي
-(0 Body) 
دو غذاي گياهي
Visitor 643
Category: دنياي فن آوري
تعداد گياهخواران در دنيا کم نيست و تعداد غذاهاي گياهي هم کم نيست. انجمن گياهخواران ايران دستورات آشپزي گياهي را در اختيار داوطلبان گياهخواري قرار مي‌دهند. دو نمونه غذاي گياهي ذيل را هم شما مي‌توانيد در خانه بپزيد و گياهخواري را تجربه کنيد. اين دستورات را دوستان انجمن گياهخواران ايران در اختيار ما قرار دادند.

? دال حبوبات
 

? مواد لازم :
 

يک پيمانه نخود (از شب قبل خيس شده)
يک پيمانه لوبياسفيد (از شب قبل خيس شده)
يک پيمانه لوبيا چيتي (از شب قبل خيس شده)‌
2/1پيمانه سويا، يک پيمانه و نيم روغن
نيم‌کيلو سيب‌زميني
نيم‌کيلو گوجه‌فرنگي
ليموعماني 6 تا8 عدد
زردچوبه، نمک
پودر فلفل قرمز

? طرزتهيه:
 

نخود، لوبيا سفيد و لوبيا چيتي را که حداقل 3ساعت خيس کرده‌ايم همراه با آب کافي (12پيمانه) در قابلمه مناسبي مي‌ريزيم و با حرارت زياد به جوش مي‌آوريم. پس از جوش آمدن آب در قابلمه را مي‌گذاريم و حرارت را ملايم مي‌کنيم تا حبوبات حدود 2ساعت به آرامي بپزد.
سپس سويا را 10 دقيقه خيس مي‌کنيم و از صافي مي‌ريزيم تا آب آن گرفته شود. روغن را در ماهيتابه داغ مي‌کنيم و سويا را 2دقيقه با حرارت متوسط تفت مي‌دهيم. آنگاه سويا، سيب زميني پوست کنده درسته, گوجه‌فرنگي چهارقاچ، ليمو عماني، زردچوبه و نمک را به نخود و لوبياي پخته شده اضافه مي‌کنيم و مي‌گذاريم با همان حرارت ملايم حدود 2 ساعت بپزد و کاملا جا بيفتد. براي تقديم مي‌توانيد آب دال را جداگانه در يک کاسه بريزيد و سپس محتويات قابلمه را بکوبيد و له کنيد. اين دال را با سبزي خوردن ميل کنيد.
? پلو سبزيجات چيني

? مواد لازم :
 

2پيمانه برنج
روغن کنجد يا روغن معمولي‌
3پيمانه آب‌
نمک‌
1 قاشق چايخوري زنجبيل‌
8/1 قاشق چايخوري انغوزه‌
1 عدد هويج متوسط (تراشيده و حلقه شده)
1 عددکدوي کوچک (خرد شده)
1پيمانه ساقه کرفس (خردشده)
2پيمانه کاهوي چيني يا کلم برگ (خرد شده)
2 پيمانه جوانه ماش
1 قاشق سويا سس
2 قاشق مخلوط رب و خامه
3/1 پيمانه پنير توفو يا پنير کورد (خردشده)
4/1 پيمانه بادام (پوست کنده و خرد شده يا خلال بادام)
2 قاشق غذاخوري گشنيز تازه (خرد شده).

? طرزتهيه:
 

برنج را مي‌شوييم و در صافي مي‌ريزيم تا آب آن گرفته شود. 2 قاشق غذاخوري روغن را در قابلمه مناسبي با حرارت متوسط داغ مي‌کنيم و برنج را يک دقيقه در آن سرخ مي‌کنيم. آب و دو قاشق چايخوري نمک را به آن اضافه مي‌کنيم. حرارت را زياد کرده و وقتي آب به جوش آمد حرارت را کم مي‌کنيم و در قابلمه را مي‌گذاريم تا برنج به مدت 20 دقيقه با حرارت ملايم بپزد سپس آن را کنار مي‌گذاريم.
در قابلمه مناسبي 3 قاشق غذاخوري روغن را داغ مي‌کنيم و زنجبيل و انغوزه را در آن تفت مي‌دهيم.سپس هويج، کدو و ساقه کرفس را در آن مي‌ريزيم. در قابلمه را مي‌گذاريم و 10 دقيقه آن را با حرارت متوسط مي‌پزيم و گاهگاه آن را هم مي‌زنيم. آنگاه جوانه ماش را اضافه مي‌کنيم و با حرارت زياد آنها را يک دقيقه ديگر سرخ نموده و سويا سس را به آن اضافه مي‌کنيم (در صورت تمايل براي حفظ رنگ پلو مي‌توان سويا سس را جداگانه نيز سرو کرد.) سپس سبزيجات را کنار مي‌گذاريم. در قابلمه تفلون مناسبي دو قاشق غذاخوري روغن باقيمانده را داغ مي‌کنيم و پنير سرخ شده را سرخ مي‌کنيم تا کمي طلايي شود.
بادام را هم اضافه مي‌کنيم و چند لحظه تفت مي‌دهيم. سپس برنج پخته شده و مخلوط سبزيجات را داخل آن مي‌ريزيم و دو دقيقه با حرارت زياد تفت مي‌دهيم. گشنيز خرد شده و باقيمانده نمک را هم اضافه مي‌کنيم و به آرامي همه مواد را مخلوط کرده و تقديم مي‌کنيم.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image