مواد لازم:
پياز ريز خرد کرده : 1 عدد
روغن مايع : 2 قاشق سوپخوري
فيله مرغ خلالي خرد کرده : 500 گرم
نمک و فلفل : به ميزان لازم
قارچ ورقه شده : 500 گرم
آبليمو : 1 قاشق سوپخوري
فلفل دلمه اي خرد کرده : 10 عدد
سس مايونز : 50 گرم
خامه : 50 گرم
خلال سيب زميني سرخ کرده : 200 گرم
مواد لازم براي تهيه سس سفيد:
آرد : 25 گرم
کره : 1 قاشق سوپخوري
شير : 200 ميلي ليتر
نمک و فلفل : به ميزان لازم
سس گوجه فرنگي : براي تزئين
روش تهيه:
پياز را با مقداري روغن تفت دهيد تا نرم و سبک شود، فيله مرغ، نمک و فلفل را به آن بيفزاييد و با حرارت تند و يکنواخت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا يکدست سرخ و در عين حال پخته شود. سپس قارچ را اضافه کنيد و به تفت دادن ادامه دهيد تا قارچ ها نرم شوند. در اين مرحله از کمي آبليمو استفاده کنيد تا قارچ ها سياه نشود. در پايان فلفل دلمه اي را بيفزائيد، سس سفيد را به اين مخلوط اضافه کنيد و از روي حرارت برداريد، در ظرف مورد نظر بکشيد و با خامه، مايونز و خلال سيب زميني سرخ کرده و سس گوجه فرنگي تزئين کنيد.
روش تهيه سس سفيد:
آرد را در کره تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود. شير را به تدريج به مواد قبل اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد تا آرد گلوله نشود. چند دقيقه صبر کنيد تا سس غليظ شود. در پايان نمک و فلفل را به سس اضافه و شعله را خاموش کنيد.
منبع: ماهنامه دنياي زنان شماره 55